Pendaftaran Klinik Usahwan Bina Bisnes Berjaya 2020 dibuka.

Pendaftaran Klinik Usahwan Bisnes Berjaya 2020 dibuka sehingga 24 April 2020.

Tarikh: Akan Dimaklumkan
Platform: Zoom

Klinik Usahawan Bina Bisnes Berjaya

Tarikh: 24 April 2020
Masa: 9 Pagi – 12 Tengah Hari
Platform: Zoom

Adakah anda ada persoalan ini dan mahukan jawapan?

Bagaimana nak Bina Bisnes Berjaya?

Bagaimana nak mula berniaga?

Apa bisnes yang boleh dibina sekarang untuk tingkatkan pendapatan semasa dan selepas krisis Covid-19?

Bagaimana nak buat duit dan jualan setiap hari?

Bagaimana nak Grow bisnes dan jadi “Titan” dalam industri dengan mengalahkan pesaing?

Bagaimana untuk bina team bisnes yang luar biasa untuk capai matlamat bisnes anda?

Dr. Azizan Osman

Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri. 

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi Eksekutif. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon. Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 300 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah lebih RM500 juta setiap tahun.

“JIKA ANDA BENGANG DENGAN KEADAAN BISNES ANDA YANG TAK ADA PENINGKATAN, SALES YANG BIASA – BIASA, CABARAN BISNES YANG SEMAKIN BESAR DAN MEMBEBANKAN, KAMI NAK BERIKAN TAWARAN KHAS KEPADA USAHAWAN SEPERTI ANDA.”

Testimoni

Cabaran Covid-19 yang menyebabkan banyak negara terpaksa membuat PKP mengakibatkan banyak perniagaan tidak dapat beroperasi seperti biasa dan ramai usahawan mengeluh kerana tidak dapat meneruskan bisnes mereka seperti biasa.
Tapi berbeza dengan usahawan-usahawan bimbingan Mentor Usahawan Dr Azizan Osman dan syarikat latihan bimbingan keusahawan Richworks International.

Sejak PKP 18 Mac 2020, RichWorks telah mengambil langkah segera dan proaktif untuk mengadakan siri Klinik Usahawan, 100% dalam talian secara 100% Percuma untuk memberikan panduan dan bimbingan bagaimana usahawan dapat menggunakan teknologi dan digital untuk meneruskan perniagaan mereka.

Hampir 10,000 usahawan telah mendapat manfaat dengan menghadiri sesi Klinik Usahawan secara dalam talian ini di mana usahawan hanya perlu akses kelas secara dalam talian dari rumah masing-masing.

Hubungi Kami: