Pendaftaran Klinik Usahwan Bisnes Berjaya 2020 dibuka sehingga 18 April 2020.

Hanya Untuk Usahawan, Pemilik Bisnes, Pengilang, Founder, Pengasas Produk, Peniaga Kecil & Sederhana, Stokis, Ejen & Orang Berniaga

  • Berapa ramai dari anda yang baru mulakan bisnes, sudah ada bisnes atau sudah berniaga bertahun-tahun tetapi sangat risau tentang perkembangan bisnes anda?
  • Berapa ramai yang baru nak bisnes atau sedang buat bisnes part time tetapi tak tahu bagaimana nak jadikannya lebih baik dan buat peningkatan jualan.
  • Jika anda berniaga dan anda mahu tingkatkan jualan bisnes 10X ganda, ini lah peluang anda untuk belajar secara online. Anda dah tiada alasan untuk tidak buat apa-apa dalam keadaan seperti sekarang.

Pendaftaran Klinik Usahwan Bisnes Berjaya 2020 dibuka sehingga 18 April 2020. Daftarkan nama anda disini sekarang sebelum terlambat

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 Nilai program ini adalah RM1,000 tapi kami nak beri anda 100% PERCUMA untuk bantu anda dan usahawan di luar sana survive sepanjang PKP ini dan bina bisnes berjaya untuk 3-6 bulan akan datang.

Adakah anda ada persoalan ini dan mahukan jawapan?

Z

Bagaimana nak Bina Bisnes Berjaya?

Z

Bagaimana nak mula berniaga?

Z

Apa bisnes yang boleh dibina sekarang untuk tingkatkan pendapatan semasa dan selepas krisis Covid-19?

Z

Bagaimana nak buat duit dan jualan setiap hari?

Z

Bagaimana nak Grow bisnes dan jadi “Titan” dalam industri dengan mengalahkan pesaing?

Z

Bagaimana untuk bina team bisnes yang luar biasa untuk capai matlamat bisnes anda?

Kenapa anda perlu rebut peluang belajar Klinik Usahawan 2020- Bina Bisnes Berjaya 10X Ganda  secara online:

Z

Anda tidak perlu keluar dari rumah

Z

Habis beribu-ribu buat macam-macam teknik marketing tapi sales ciput

Z

Stress, buntu dan mati akal fikir cara buat orang lebih nampak bisnes anda berbanding dengan pesaing yang tumbuh bak cendawan selepas hujan

Z

Masih guna strategi sama hingga bisnes jauh ketinggalan berbanding pesaing yang baru mula bisnes

Z

Bengang dengan sikap staf yang tak komited, tak fokus dan susah nak ikut budaya syarikat

Z

Ada sikap “ke-Aku-an” yang hanya pentingkan diri sendiri hingga sukar untuk bekerjasama dengan team

Z

Runsing bisnes tak up-to-date dan bisnes tak mampu nak kejar perubahan semasa yang terlalu cepat

Z

Cuba ikut bisnes orang lain, tapi bisnes sendiri tak juga berkembang sebab tiada ilmu dan MenThor yang proven success untuk bimbing

Apa kata mereka?

Dr. Azizan Osman

Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri. 

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi Eksekutif. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon. Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 300 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah lebih RM500 juta setiap tahun.

“JIKA ANDA BENGANG DENGAN KEADAAN BISNES ANDA YANG TAK ADA PENINGKATAN, SALES YANG BIASA – BIASA, CABARAN BISNES YANG SEMAKIN BESAR DAN MEMBEBANKAN, KAMI NAK BERIKAN TAWARAN KHAS KEPADA USAHAWAN SEPERTI ANDA.”
RichWorks Hotline : 019 – 244 2244