Tawaran Ke Seminar Bina Bisnes Berjaya 2020 Telah Ditutup!

 

 

 

 

 

Bina Bisnes Berjaya 2020

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dapatkan Ebook Formula Bina Bisnes Berjaya Dr Azizan Osman  Yang Bernilai RM199.00

SECARA PERCUMA

Anda seorang Usahawan, Peniaga, Founder, usahawan sepenuh masa, usahawan separuh masa, Surirumah yang berniaga, usahawan baru atau usahawan yang dah lama?

Anda mahu bina bisnes anda 10 kali ganda dari tahap bisnes anda sekarang? Dapatkan ebook Formula Bina Bisnes Berjaya Dr Azizan Osman untuk bantu anda buat pesutan membina bisnes di tahun 2020.

 

ADAKAH ANDA MAHU MELIHAT PERNIAGAAN ANDA MELONJAK KE TAHAP PULUHAN ATAU RATUSAN RIBU RINGGIT SEBULAN?

Anda Orang Yang Kami Cari!

Anda usahawan, peniaga, pemilik bisnes atau bekerja sambil berniaga, dan bisnes anda terhenti pada jualan

RM10k ke bawah sebulan?
RM20 ribu – RM50 ribu sebulan?
RM50 ribu – RM100 ribu sebulan?
RM100 ribu – RM500 ribu sebulan?

Bisnes Anda Stuck Sebab Masalah-Masalah Ini?

Cashflow tak terurus hingga tak tahu duit keluar dan masuk duit, bisnes untung tapi tak nampak duit atau duit bocor tak tahu ke mana

Habis beribu-ribu buat macam-macam teknik marketing tapi sales ciput

Stres, buntu dan mati akal fikir cara buat orang lebih nampak bisnes anda berbanding dengan pesaing yang tumbuh bak cendawan selepas hujan

Masih guna strategi sama hingga bisnes jauh ketinggalan berbanding pesaing yang baru mula bisnes

Bengang dengan sikap staf yang tak komited, tak fokus dan susah nak ikut budaya syarikat

Ada sikap “ke-Aku-an” yang hanya pentingkan diri sendiri hingga sukar untuk bekerjasama dengan team

Runsing bisnes tak up-to-date dan bisnes tak mampu nak kejar perubahan semasa yang terlalu cepat

Cuba ikut bisnes orang lain, tapi bisnes sendiri tak juga berkembang sebab tiada ilmu dan MenThor yang proven success untuk bimbing

Masalah utama ramai usahawan yang tak boleh grow bisnes hari ini adalah

9

Ego

9

Tak nak berubah

9

Mentaliti malas

9

Takut

9

Tidak mahu mengambil risiko

9

Kebodohan – pemikiran buat jer walaupun takder hasil (ikut norma tak masuk akal)

10 perkara yang mungkin berlaku jika anda tidak berkembang

9

Pendapatan anda akan tetap sama – statik, jika ia tidak berkembang

9

Anda tidak akan dapat memberi lebih banyak manfaat atau membayar gaji yang lebih banyak kepada pekerja anda

9

Anda tidak akan dapat membantu pelanggan anda dengan produk dan perkhidmatan yang baru dan lebih bernilai

9

Anda tidak akan mencipta pekerjaan tambahan

9

Anda tidak akan dapat memberi lebih banyak untuk keluarga pekerja dalam organisasi anda

9

Anda akan kehilangan pekerja yang ingin berkembang

9

Pesaing anda akan berkembang dan bertambah dan anda akan mula rasa ‘ke laut’

9

Anda mungkin tertinggal dalam industri anda sebab anda tiada peningkatan

9

Anda mungkin mula rasa bosan dalam perniagaan dan rasa tiada harapan lagi

9

Anda akan menghadkan potensi pekerja anda dan diri anda sendiri untuk capai matlamat bisnes dan kehidupan anda

Khas untuk anda yang mahu

bina bisnes berjaya di tahun 2020! 

Bagaimana jika anda boleh bina bisnes berjaya dalam tempoh 3 – 6 bulan dengan belajar daripada kesilapan dan kejayaan #AnakDidikDrAzizanOsman?

Bagaimana jika anda diberi peluang untuk dibimbing dengan betul daripada MenThor yang ada proven results dan telah bantu ramai orang bina bisnes dari kosong hingga jutawan?

Jika Dr Azizan Osman nak kongsi formula bina bisnes berjaya, adakah anda sanggup dan mahu rebut peluang ini, dan luangkan masa sehari untuk dapatkan ilmu ini?

“JIKA anda BENGANG dengan keadaan bisnes anda yang TAK ADA peningkatan, sales yang BIASA – BIASA, cabaran bisnes yang SEMAKIN BESAR dan membebankan, kami nak berikan tawaran khas kepada USAHAWAN seperti anda.” – Dr Azizan Osman

Pendaftaran ke Live Seminar Bina Bisnes Berjaya 2020 dah ditutup.

Tapi, sebagai hadiah anda boleh klik untuk dapatkan ebook percuma – Formula Dr Azizan Osman Bina Bisnes Berjaya.

Dr. Azizan Osman

Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri. 

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi Eksekutif. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon. Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 300 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah lebih RM500 juta setiap tahun.

“Growth mentality dan strategic thinking adalah penting untuk bantu usahawan buat banyak keputusan berkaitan bisnes. Kita akan tahu bagaimana nak leverage sumber dan delegate tugas kepada team, dan bina leadership skill di kalanga team supaya, kita boleh berada on top of situation dalam bisnes.”

Azizan Afiza dan Ahmad Darimi Ghafar

Founder, Arwana Perhentian Resort

“Walaupun bisnes dah lama, dan diwarisi dari keluarga tetapi jika tak tahu apa business model yang sesuai dan jika tak ubah cara kita berniaga menggunakan strategi, sistem dan struktur terkini, kita akan tenggelam dalam persaingan.”

Wan Mohd Hafiz

Founder, Noor Arfa Batik

“Jangan fikir buat bisnes dah bertahun-tahun dan duit akan sentiasa masuk dengan mudah jika anda tak upgrade ilmu untuk tahu lebih banyak tentang grow your business. Setiap tahap dalam bisnes adalah berbeza dan perlukan ilmu yang berbeza.”

Siti Fatimah dan Sufian Sulaiman

Founder, Pemilik Sabella

“Growth mentality dan strategic thinking adalah penting untuk bantu usahawan buat banyak keputusan berkaitan bisnes. Kita akan tahu bagaimana nak leverage sumber dan delegate tugas kepada team, dan bina leadership skill di kalanga team supaya, kita boleh berada on top of situation dalam bisnes.”

Azizan Afiza dan Ahmad Darimi Ghafar

Founder, Arwana Perhentian Resort

“Walaupun bisnes dah lama, dan diwarisi dari keluarga tetapi jika tak tahu apa business model yang sesuai dan jika tak ubah cara kita berniaga menggunakan strategi, sistem dan struktur terkini, kita akan tenggelam dalam persaingan.”

Wan Mohd Hafiz

Founder, Noor Arfa Batik

“Jangan fikir buat bisnes dah bertahun-tahun dan duit akan sentiasa masuk dengan mudah jika anda tak upgrade ilmu untuk tahu lebih banyak tentang grow your business. Setiap tahap dalam bisnes adalah berbeza dan perlukan ilmu yang berbeza.”

Siti Fatimah dan Sufian Sulaiman

Founder, Pemilik Sabella

RichWorks Hotline : 019 – 244 2244